Corona krisen

Møn, Klintholm Havn Søndag den 26. April 2020 Et fortællingsbrev til min hjemmeside. Kære alle og ikke mindst mine kolleger, der er handicappede som jeg selv. Til de af Jer som ikke kender mig, er jeg blind, CP’er (tidligere benævnt spastiker) og kørestolsbruger. Min mor var meget opdragelsesskrap ved mig. Det vil sige at jeg som helt blind og på trods af min spasticitet, så skulle jeg selv dreje et nummer på telefonen, så jeg ku komme i kontakt med omverdenen. Jeg skulle også beslutte hvordan jeg ku tænke mig at opleve mit liv i form af, at læse lydbøger, høre musik i radioen, på kassettebånd og langt senere på cd mv. Da jeg var 14 år gammel, begyndte jeg at lege med min plejebror Mortens hjemmecomputer. Til jul og sommer, i 5 år, besøgte jeg mine forældre og søskende i Arsuk i sydvest Grønland. Det var på ingen måde kørestolsvenligt. Det var meget strabaserende! Det gjorde at jeg selv i Grønland, som er fremmedartet for danskere, stadigvæk i mange perioder måtte høre musik via kassettebånd og læse lydbøger. Radio i Arsuk var svær at høre, fordi det kun kunne høres på mellembølge, med enormt meget atmosfærisk støj. Dette gjorde at jeg nu idag kan læse lydbøger, høre podcast på computeren, se Matador på dvd med synstolkning – altsammen færdigheder jeg har lært mig selv fordi jeg var nysgerrig. Kære venner – selvfølgelig er det træls ikke at kunne komme til koncert mv. under corona krisen som den er ligenu, men jeg keder mig aldrig. Blir det ikke corona vi kommer til at opleve som krise, kommer der mange andre kriser gennem fremtiden, hvor samfundet måske lukker ned i perioder. Vi skal ikke bare stå sammen i corona krisen, men sålænge vi er til. Det betyder også, at de mennesker som keder sig, hvadenten de er handicappede eller ej, må finde på noget de kan selv, i de situationer de er i – til hver en tid. Folk som har et udviklingshandicap,. som ikke kan dette, er naturligvis undtagede herfra, men handicappede som ikke er udviklingshandicappede eller raske som Hr og Fru Danmark som bare keder sig, I har fandme bare at tage Jer sammen og finde på – selv! Kærlig hilsen Allan .

Udgivet i Ikke kategoriseret | Tagget , , , , , , , , | En kommentar

Abbey Road, The Beatles, 2 cd edition – Apple Corps Limited. 0602577915079

Abbey Road – 50 år

Den 26. September 2019 er det 50 år siden, at Abbey Road udkom på LP første gang. NU – i 2019 – er den så kommet i en edition (luksusudgave). Sidste gang den udkom på cd, var det i et 17 dobbelt box sæt – “The Beatles” 13/12 2009.
I boxsættet var der den, synes jeg, kedelige tendens, at instrumenter, leadvokaler og kor ikke var justeret korrekt, således at nogle af korene kunne man ikke høre osv. Jeg fattede aldrig hvad det skulle gøre godt for. Nu har man i den nye udgave skruet op for både kor, leadvokaler og instrumenter.
God og lækker lyd – 6 cd’er ud af 6.
Frit citeret fra covernoterne: producer Jonathan Clyde og Guy Hayden. 2019 mixet er af: producer: Giles Martin, Mix engineer: Sam Okell, Sessions mix:Giles Martin, Chris Sheldon og Sam Okell. Stereo Mastering Engineer: Miles Showell.
Sessions mastering Engineer: Alex Wharton. Transfer Engineer:Matthew Cocker. Mix Assistant: Stefano Civetta. Audio Restoration:Simon Gibson. Project Management: Adam Sharp.Archive tape research: Kevin Howlett, Mike Heatly.
Booklet notes: Kevin Howlett. Art director: Darren Evans. Photo editing and research: Aaron Bremner og Dorcas Lynn. Copy Editor: Steve Tribe.

Cd 1 er en restaureret version af originalen – cd 2 er outtakes med alle de kommentarer, finurligheder og fejl,  som gør outtakes til … lige præcis outtakes.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Månefasekalender 2019 og 2020

Hej Godt nytår her er linket:
https://www.kalender-365.dk/manen/manepositioner.html

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Her er Månefasekalenderen for 2017 og 2018

God fornøjelse

http://www.kalender-365.dk/manen/manepositioner.html

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Det er første gang jeg skriver på min hjemmeside efter at fået Jaws 17.0

Jeg synes Jaws 17 er langt federe at arbejde med på internettet. Min Talesyntese Carsten læser langt mere flydende uden at gå i stå. Det er nemmere at bruge Facbooks normale side frem for Facebooks Mobil side.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Her er Månefasekalenderen for 2016

God fornøjelse

http://www.kalender-365.dk/manen/manekalender.html

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Fed Gnagskoncert på Ringsted Festivalen den 1. August 2015

En stor del af de gamle numre blev spillet, og stemmningen var i top, som den plejer. Der var rigtig mange mennesker, og jeg kunne desværre ikke bede dem om at flytte sig, så jeg kunne have fået en endnu federe lyd.Da Mr. Swing King spilledes, og orkesteret blev præsenteret, satte de delay på Søren Runges efternavn, så det blev til Runge, Unge, Unge…Orkesteret består udover Peter A.G. af guitarist og kapelmester, Per Chr. Frost, Niels Mathiasen på saxofon, Søren Runge på keyboards, Lars Daugaard på trommer, Rune Harder Olesen på percussion, Anne Seier synger kor, og Henrik S.P. Poulsen spiller bas.Kære Gnags lad det ikke vare alt for længe, inden vi ses igen 😀

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Go’ sommer, 2015

Kære alle!

I ønskes en rigtig god sommer, 2015, selvom der indtil nu ikke har været ret meget af den.

Lige rundt om hjørnet er der en Gnags-koncert, jeg skal til. Skriver senere om den, når jeg har været afsted.

/Allan

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Jeg medvirkede i Nattevagten natten til søndag den 11. Januar 2015 i time et og lidt ind i ´2

Hej Nattens emne var hukommelse. Jeg må ikke lave direkte links til udsendelsen men til Nattevagtens forside: http://www.radio24syv.dk/programmer/nattevagten/ Her går du så ind og vælger se podcasts og 2015 og så 11. Januar derefter henholdsvis time 1 og 2 Nattens vært er Rikke Grosell Tak til Hanne Højer (Radio 24/7) for at få lov til at linke til Natvagtens forside.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Hej nu er jeg også på Twitter

Der hedder jeg: @ a/gravesen Mvh. Allan

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar