Uven.

“uven”: person som man kender, men nærer uvilje mod pga. personligt modsætningsforhold, indbyrdes uenighed, manglende sympati el.lign.
Min søster og jeg har ikke kontakt. Det har vi ikke haft siden den 1/1-2016. Idag skriver vi den 1/3-2020. Da vi talte i telefon sammen jævnligt, skældte hun mig ud over ting, som hun mener jeg kunne ha gjort bedre, da vores forældre levede. Når hun skældte mig ud, var hun ikke ædru. Den 1/1-2016 gav jeg hende det ultimatum, at hun ku ringe igen når hun var ædru – aldrig før. At nogle jeg kender synes at vi er uvenner fordi vi ikke taler sammen, er deres fortolkning – ikke min. Jeg har valgt at lade døren stå åben.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Tagget , , , , , | Skriv en kommentar

Abbey Road, The Beatles, 2 cd edition – Apple Corps Limited. 0602577915079

Abbey Road – 50 år

Den 26. September 2019 er det 50 år siden, at Abbey Road udkom på LP første gang. NU – i 2019 – er den så kommet i en edition (luksusudgave). Sidste gang den udkom på cd, var det i et 17 dobbelt box sæt – “The Beatles” 13/12 2009.
I boxsættet var der den, synes jeg, kedelige tendens, at instrumenter, leadvokaler og kor ikke var justeret korrekt, således at nogle af korene kunne man ikke høre osv. Jeg fattede aldrig hvad det skulle gøre godt for. Nu har man i den nye udgave skruet op for både kor, leadvokaler og instrumenter.
God og lækker lyd – 6 cd’er ud af 6.
Frit citeret fra covernoterne: producer Jonathan Clyde og Guy Hayden. 2019 mixet er af: producer: Giles Martin, Mix engineer: Sam Okell, Sessions mix:Giles Martin, Chris Sheldon og Sam Okell. Stereo Mastering Engineer: Miles Showell.
Sessions mastering Engineer: Alex Wharton. Transfer Engineer:Matthew Cocker. Mix Assistant: Stefano Civetta. Audio Restoration:Simon Gibson. Project Management: Adam Sharp.Archive tape research: Kevin Howlett, Mike Heatly.
Booklet notes: Kevin Howlett. Art director: Darren Evans. Photo editing and research: Aaron Bremner og Dorcas Lynn. Copy Editor: Steve Tribe.

Cd 1 er en restaureret version af originalen – cd 2 er outtakes med alle de kommentarer, finurligheder og fejl,  som gør outtakes til … lige præcis outtakes.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Tagget , , , , | Skriv en kommentar

Månefasekalender 2019 og 2020

Hej Godt nytår her er linket:
https://www.kalender-365.dk/manen/manepositioner.html

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Her er Månefasekalenderen for 2017 og 2018

God fornøjelse

http://www.kalender-365.dk/manen/manepositioner.html

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Det er første gang jeg skriver på min hjemmeside efter at fået Jaws 17.0

Jeg synes Jaws 17 er langt federe at arbejde med på internettet. Min Talesyntese Carsten læser langt mere flydende uden at gå i stå. Det er nemmere at bruge Facbooks normale side frem for Facebooks Mobil side.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Her er Månefasekalenderen for 2016

God fornøjelse

http://www.kalender-365.dk/manen/manekalender.html

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Fed Gnagskoncert på Ringsted Festivalen den 1. August 2015

En stor del af de gamle numre blev spillet, og stemmningen var i top, som den plejer. Der var rigtig mange mennesker, og jeg kunne desværre ikke bede dem om at flytte sig, så jeg kunne have fået en endnu federe lyd.Da Mr. Swing King spilledes, og orkesteret blev præsenteret, satte de delay på Søren Runges efternavn, så det blev til Runge, Unge, Unge…Orkesteret består udover Peter A.G. af guitarist og kapelmester, Per Chr. Frost, Niels Mathiasen på saxofon, Søren Runge på keyboards, Lars Daugaard på trommer, Rune Harder Olesen på percussion, Anne Seier synger kor, og Henrik S.P. Poulsen spiller bas.Kære Gnags lad det ikke vare alt for længe, inden vi ses igen 😀

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Go’ sommer, 2015

Kære alle!

I ønskes en rigtig god sommer, 2015, selvom der indtil nu ikke har været ret meget af den.

Lige rundt om hjørnet er der en Gnags-koncert, jeg skal til. Skriver senere om den, når jeg har været afsted.

/Allan

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Jeg medvirkede i Nattevagten natten til søndag den 11. Januar 2015 i time et og lidt ind i ´2

Hej Nattens emne var hukommelse. Jeg må ikke lave direkte links til udsendelsen men til Nattevagtens forside: http://www.radio24syv.dk/programmer/nattevagten/ Her går du så ind og vælger se podcasts og 2015 og så 11. Januar derefter henholdsvis time 1 og 2 Nattens vært er Rikke Grosell Tak til Hanne Højer (Radio 24/7) for at få lov til at linke til Natvagtens forside.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Hej nu er jeg også på Twitter

Der hedder jeg: @ a/gravesen Mvh. Allan

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar