Smerter grundet Det i Danmark altid skiftende vejr.

Kære Læser
Hvis du har læst det afsnit der hedder om mig så vil du vide at jeg er blind spastiker kørestolsbruger og har slidgigt.
Mer end tit og ofte høre jeg den gode gamle sang med at nu bliver det jo snart højtryksvejr og så er det jo godt og om muligt mere stabilt i vejret… Hm… Det kan vi da kun håbe på snart sker? Altså i skrivende stund? Det synes jeg da for mit ejet vedkommendeat jeg  gerne vil håbe på, men næh nej. Højtryksvejr er ikke bare det der får smerterne til at forsvinde. Når luften er tør og ikke så meget blæst hjælper også i middelsvær grad på smerterne. En sådan dag af de rigtigt gode dage var Påske lørdag den 22. Marts 2008. Der var ganske fint Solskins-og højtryksvejr og ikke mindst meget tørt i vejret og næsten vindstille og dermed en luksusdag næsten Uden!! Smerter… I somrene 2004 og 2006 havde jeg en hel del gode dage med kun få smerter. For mit vedkommende forekommer smerterne ved hvert vejr- ny og fuldmåneskift… Og så ikke mindst i den forgangene vinter som startede den 16. December 2009 og dens periode varede i 67 dage sådan ca. Lad Os håbe på en rigtig god sommer i år…
Ha’ det godt.
Mvh.
Allan

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Smerter grundet Det i Danmark altid skiftende vejr.

 1. tine bryld skriver:

  Hej Allan ja sikke en vinter. jeg tror mange af os har levet på et nulpunkt i de kolde måneder, der ganske rigtigt for alvor begyndte den 16. december. Jeg husker det fordi det var to dage inden min fødselsdag. Lyset og solen gør livet lidt lettere, men jeg ved godt at slidgigt er djævelskab år smerterne tager over. Jeg synes du er så tapper og optimistisk og jeg er sikker på at du spreder glæde til mange andre, raske og syge. Det vil jeg tage med når jeg i næate uge skal holde foredrag rundt omkring.. kærlige hilsner Tine

 2. admin skriver:

  Hey Tine!! Du er hjertelig velkommen til at bruge minpositivitet i dine foredrag 🙂 Kærlig hilsen Allan

 3. admin skriver:

  Hej i skrivende stund har vi nu haft godt vejr siden den 2. Juni 2010 fra og med imorgen den 6. Skulle et lagtryk igen være på vej til landet. Der er på nuværende tidspunkt stadig masser af fugt i jorden… Dette gør at jeg stadig kan mærke min gigt. Jeg vil dog afslutningsvis sige at i denne varmeperiode har jeg kunnet være smertefri fra kl. ca. 7 morgen til kl. ca. 16.30 har dog taget min medicin som jeg plejer for dette har jeg ikke kunne udskyde. Men det har været rigtigt dejligt at det har været til at holde ud. Kærlig hilsen Allan

 4. Allan Gravesen skriver:

  nu skriver vi den 24. Juli 2010 og det er indtil videre i perioden fra den 2.-6. Juni 2010 at smerterne har været få i de ca. 10 timer ad gangen. Det vil sige at de lige nu opføre sig som de gjorde i vinter og foråret. Det der er positivt ved dette er at jeg så ved hvad jeg har at rette mig efter!! 🙂 I den seneste tid har høj og lagtryk været meget svingende. Hvorfor jeg vil bede dig om kære læser at hvis du falder over en vejrstation som kan kobles til computeren så sig venligst til her på siden. Jeg skal dog gøre opmærksom på at her hvor jeg bor kan jeg ikke køre med trådlyst netværk. Tak for hjælpen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *