Hvad folk går og tror!

Hvis somme og visse familiemedlemmer kom forbi mig lige nu og åbnede mit køleskab, så ville de sikkert tro, at de vidste, de havde regnet mig ud, men jeg kan så med fryd i øjet og et lille smil på læben more mig indvendigt over, at det har de slet ikke. Der står nemlig 24 – og oveni købet blandede – flødeboller, som skal deles ud til varmtvandssvømning, fordi jeg som bekendt den 19. marts havde fødselsdag. Dette er en tradition til svømning, at den, der har haft fødselsdag, giver flødeboller, men det kan somme og visse jo ikke vide, hvis de kommer forbi og åbner mit køleskab. Så ville de gå helt i sort, og de ville aldrig tro på, at jeg spiser frugt og grøntsager til morgenmad, som jeg har gjort de sidste 10 år. Selvom nogle personer vil bekymre sig i en god mening over, at jeg ikke bliver for fed, så synes jeg hellere, at de sammen med mig skulle glæde sig over, at jeg har det så godt, så jeg gerne vil og kan give noget ud til andre.

Jeg vil selvfølgelig nyde en flødebolle sammen med mine svømmekammerater på onsdag, men indtil da får de lov at stå uberørt i køleskabet…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *