Fed Gnagskoncert på Ringsted Festivalen den 1. August 2015

En stor del af de gamle numre blev spillet, og stemmningen var i top, som den plejer. Der var rigtig mange mennesker, og jeg kunne desværre ikke bede dem om at flytte sig, så jeg kunne have fået en endnu federe lyd.Da Mr. Swing King spilledes, og orkesteret blev præsenteret, satte de delay på Søren Runges efternavn, så det blev til Runge, Unge, Unge…Orkesteret består udover Peter A.G. af guitarist og kapelmester, Per Chr. Frost, Niels Mathiasen på saxofon, Søren Runge på keyboards, Lars Daugaard på trommer, Rune Harder Olesen på percussion, Anne Seier synger kor, og Henrik S.P. Poulsen spiller bas.Kære Gnags lad det ikke vare alt for længe, inden vi ses igen 😀

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *