Abbey Road, The Beatles, 2 cd edition – Apple Corps Limited. 0602577915079

Abbey Road – 50 år

Den 26. September 2019 er det 50 år siden, at Abbey Road udkom på LP første gang. NU – i 2019 – er den så kommet i en edition (luksusudgave). Sidste gang den udkom på cd, var det i et 17 dobbelt box sæt – “The Beatles” 13/12 2009.
I boxsættet var der den, synes jeg, kedelige tendens, at instrumenter, leadvokaler og kor ikke var justeret korrekt, således at nogle af korene kunne man ikke høre osv. Jeg fattede aldrig hvad det skulle gøre godt for. Nu har man i den nye udgave skruet op for både kor, leadvokaler og instrumenter.
God og lækker lyd – 6 cd’er ud af 6.
Frit citeret fra covernoterne: producer Jonathan Clyde og Guy Hayden. 2019 mixet er af: producer: Giles Martin, Mix engineer: Sam Okell, Sessions mix:Giles Martin, Chris Sheldon og Sam Okell. Stereo Mastering Engineer: Miles Showell.
Sessions mastering Engineer: Alex Wharton. Transfer Engineer:Matthew Cocker. Mix Assistant: Stefano Civetta. Audio Restoration:Simon Gibson. Project Management: Adam Sharp.Archive tape research: Kevin Howlett, Mike Heatly.
Booklet notes: Kevin Howlett. Art director: Darren Evans. Photo editing and research: Aaron Bremner og Dorcas Lynn. Copy Editor: Steve Tribe.

Cd 1 er en restaureret version af originalen – cd 2 er outtakes med alle de kommentarer, finurligheder og fejl,  som gør outtakes til … lige præcis outtakes.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *