En følelse af lethed.

Endelig kom dagen, hvor jeg efter to et halvt års pause igen fik fysioterapi, af en mobil fysioterapeut fra Vordingborg. Udspænding af mine ben og arme. samt rotationsbevægelser i begge mine hofter. Da jeg var færdig med behandlingen, følte jeg en ubeskrivelig lettelse i de berørte kropsdele. Bagefter spiste jeg et stykke rugbrødsmad, hvorefter jeg stenede til den nye cd-udgave af Skousen & Ingemanns Herfra hvor vi står. Ahhhh hvor lækkert.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

4 Responses to En følelse af lethed.

 1. laila nebbelunde skriver:

  Av hvor jeg misundelig..Heh læste på DR om hvor få i er der kommer igennem med sag.. Goaften Fætter. <3

 2. Tante Karen skriver:

  Kære Allan.
  Hvor det glæder mig at læse din “En følelse af lethed”
  Godt for dig – og – du fortjener det!!!!
  Kærlig hilsen
  Karen

 3. Keld Hermann skriver:

  Hej Allan!

  Smaddergodt – så har det jo været kampen værd!

  De bedste hilsner,

  Keld

 4. Susanne skriver:

  Rigtigt godt dejligt det kunne lade gøre, flot du ikke give op.

  Mange hilsner
  Susanne LLO Næstved

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *