Sover nu på en ny trykaflastende madras.

Efter knapt 10 år med en Tempurmardras var det nu tid til en ny madras. Min slidgigt og spastisitet gør at jeg kun kan sove på min venstre side. Min kommune har bevilget mig en trykaflastende madras. Jeg ligger på en madras, hvor det trykaflastende består af en masse kvadrater lavet af koldskum. Disse gør at min hofte, som jeg ligger på bliver trykaflastet, fordi min hofte, derved bliver lyftet en lille smule op fra madrassen. Forestill dig at du ligger i en svømmehal og flyder ovenpå. Forestil dig at få sovet og vildet ud en hel nat i træk og det endda efter kun en enkelt nat med madrassen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Sover nu på en ny trykaflastende madras.

 1. Tante Karen skriver:

  Det lyder bare rigtig godt!!!!
  Kærlig hilsen
  Karen

 2. Else Wienberg skriver:

  Det lyder virkeligt dejligt og det er efterlevelsesværdigt at du kæmper de kampe så din hverdag -ja livet -danner helheder og netop ikke hænger i laser.Søvn er så dejligt når det rigtigt er sund og herlig søvn -mange gange til lykke med en velsignet søvn .ZZZZZ…zz Else Wienberg.

 3. Helene skriver:

  Til lykke med din fancy madras, hvor er jeg glad på dine vegne. Det er alfa og omega, at kunne sove ordentligt, det var da på tide at du nu får lov tildet.
  De venligste sommerhilsener fra
  Helene

 4. Agnete skriver:

  Tillykke det lyder godt, så har du det som jeg når jeg ligger og slapper af i storstrømmen.
  Mange sommerhilsner
  Agnete

 5. Susanne skriver:

  Dejligt at blive vugget i søvn, tillykke med den nye madras.

  Sommer hilsen
  Susanne

 6. Allan Gravesen skriver:

  Natten til idag mandag den 4. Juli har været lidt hård, fordi regn og tordenvejret ikke har renset luften, hvilket påvirker gigten, desuden har min iskiasnerve drellet i nat. Mvh. Allan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *