Carambas eneste lp. nu endelig ude på cd

Caramba TRAcd 1 (står der på rykken af cdcoveret) Udgivet af Riverside Records i 2011 (desværre står der ikke noget cdkatalognummer) (men en stregkode)
7 394367 000012
Trackliste: 1 Ali baba 2 Sputnjik 3 Hubba Hubba zoot zoot 4 Parentzoe 5 Eine feine 6 Fido 7 Aitho 8 Anna Kapoe 9 Donna Maya 10 Ahllo 11 Carhumba 12 Hare Christmes 13 Ralf & Rolf 14 Parentzoe (selvom Track 4 hedder det samme) er det et helt andet track. Efter 30 år kom den til den ene lejlighed, sammensatte svenske popgruppes projekt ud på cd. Det var (suppergruppen) ABBAs lydteknikker Michael B Tretow der fik ideen til de i ørefaldende melodier og ikke mindst de beåndede vrøvletekster. Jeg fik selv lpen (som Kassettebåndi 1981 da det udkom. og det spillede fra jeg fik det til det gik i stykker. Cdudgaven er rigtigt fint digitalt remasteret. Inden jeg giver den karaktere skal jeg beklage at jeg ikke kan skrive flere covernoter end jeg kan, for der står desværre ikke mere end du lige har læst og som min handicaphjælper har læst op for mig. De skøre Vrøvletekster er så helt ude i skoven så jeg synes det er storgodt!!! 6 cder ud af 6

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *