Jeg holder en tale til mig selv i anledning af min 40 års fødselsdag men også til dig der lytter den til ende ved at klikke på linket neden for, men inden du gør det så læs videre her først.

tak fordi du læser videre: Hvis du vælger at afspille lydfilen er det på eget ansvar forstået på den måde at du må gerne kritisere min tale du må også gerne rose den men talen er indtalt den er indtalt mens den er tænkt og jeg kan ikke klippe i lydfilen og den bliver ikke fjernet fra siden med mindre at det skulle gå hen at give pladsmangel på siden Ha. det godt. Kærlig hilsen Allan

JDV_18mar12_154104.mp3

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Jeg holder en tale til mig selv i anledning af min 40 års fødselsdag men også til dig der lytter den til ende ved at klikke på linket neden for, men inden du gør det så læs videre her først.

 1. Marsten Bruun skriver:

  Spændende rids over de positive begivenheder i de første 40 år.
  Din evne til netop at fokuserer på det posiyive – det som livet skal lære dig -er selve grunden til at du stadig lever.

 2. karen frederiksen skriver:

  Kære Allan
  Har lige hørt din tale ,den var rigtig god,og dejligt at du har et godt humør.
  Knuz og held og lykke de næste 40 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *