Uven.

“uven”: person som man kender, men nærer uvilje mod pga. personligt modsætningsforhold, indbyrdes uenighed, manglende sympati el.lign.
Min søster og jeg har ikke kontakt. Det har vi ikke haft siden den 1/1-2016. Idag skriver vi den 1/3-2020. Da vi talte i telefon sammen jævnligt, skældte hun mig ud over ting, som hun mener jeg kunne ha gjort bedre, da vores forældre levede. Når hun skældte mig ud, var hun ikke ædru. Den 1/1-2016 gav jeg hende det ultimatum, at hun ku ringe igen når hun var ædru – aldrig før. At nogle jeg kender synes at vi er uvenner fordi vi ikke taler sammen, er deres fortolkning – ikke min. Jeg har valgt at lade døren stå åben.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *